Deurbeleid

skinnyRED is de naam van de organisatie voor jongerenfeesten in Gilze. skinnyRED is opgezet door vrijwilligers, er is dan ook geen commerciële grondslag. We doen het om de jeugd in Gilze en omstreken een leuke avond te bieden. Een leuke, gezellige, veilige avond op een betrouwbare plek. Voor de jeugd die nergens anders binnen mag omdat ze te jong zijn, of van de ouders niet mogen

Binnenkomen

skinnyRED is voor jongeren die op de middelbare school zitten.

Legitimatie

Neem een legitimatiebewijs mee om binnen te komen. Zit je al wel op de middelbare school maar heb je nog geen legitimatiebewijs? (dat kan natuurlijk als je nog geen 14 jaar bent) dan is een schoolpas met foto en/of naam erop ook prima. We kunnen er om vragen!

Late toegang

Tot een uur voor sluitingstijd is het nog mogelijk om binnen te komen, hierna kun je alleen nog maar naar buiten en wordt er niemand meer binnen gelaten.

Alcohol

skinnyRED is helemaal alcoholvrij

Het is niet toegestaan om alcohol mee te nemen, niet in tassen, jassen en ook niet in je buik. Tassen etc kunnen worden gecontroleerd. Bij toegang e/o tijdens de avond kan een alcoholtest worden afgenomen.

Alcohol gebruik en bezit kan reden zijn om de toegang te ontzeggen.

Roken

Roken mag niet in de zaal. We hebben een mooie buitenruimte waar je heerlijk in de frisse lucht kunt staan, in je eigen rooklucht. Natuurlijk hoef je hierbij het gebouw niet te verlaten of opnieuw entree te betalen.

Garderobe

Gebruik van de garderobe is gratis. skinnyRED is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade van spullen die je meeneemt. Ben dus voorzichtig met het meebrengen van waardevolle spullen. Laat ze ook niet in je jas of tas, maar laat ze gewoon thuis!

Foto en Video

Tijdens de skinnyRED feesten worden soms foto’s en video’s gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt voor onze propaganda activiteiten.

Privacy

skinnyRED evenementen zijn bestempeld als publieke plaatsen. Hierdoor is geen individuele toestemming vereist voor foto/film opnames. We gebruiken de foto's overigens enkel voor publicatie op de site/social media en incidenteel voor promoties. We slaan hierbij geen persoonsgegevens op.

Bij het aanvragen van liedjes worden naam en email adres opgeslagen, welke enkel door de DJs worden gebruikt bij plaatkeuze.

Je komt natuurlijk naar skinnyRED om gezellig te feesten, niet om ruzie te zoeken. Mocht dat wel het geval zijn, dan kun je beter thuis blijven.

Je bent bij ons te gast, dus we houden het gezellig en het gebouw en omgeving netjes. Vandalen horen niet thuis op onze gezellige feesten, anders betekent dat het einde van jouw feestavond.

We gaan niet flauw doen, maar als je jezelf echt niet kunt gedragen is het einde feestavond voor jou.

Een vraag? Een opmerking? Een verzoek?

Tijdens een van de feestavonden kun je natuurlijk altijd een van onze vrijwilligers aanspreken.

Email

Of neem even contact op via email, op info@skinnyRED.nl